Spoedcursus Eindhoven

Bij Rijschool Feka heb je de mogelijkheid om je autorijbewijs versneld te halen. Voordat je kan beginnen met de spoedcursus moet je eerst proef rijles afnemen. Aan de hand van de proefrijles krijg je juiste informatie over rijlessen zodat jij snel slaagt voor je rijbewijs. Haal je rijbewijs binnen 4 tot 6 weken met onze speodcursus in Eindhoven.

Via de spoedcursus is het mogelijk in overleg met de rijschool snel je rijbewijs te halen in Eindhoven. Hiervoor moet je een proef rijles doen om te beoordelen of de spoedcursus bij je past, zo volg je een rijopleiding die als prettig ervaren wordt. Het snel halen van je rijbewijs via een spoedcursus is niet voor iedereen weggelegd. Vervolgens wordt er een tijdsplanning bepaald waarbinnen het mogelijk is voor de leerling om het rijbewijs te behalen.

Voorwaarden spoedcursus rijbewijs

Vraag direct een proef rijles aan door je gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Je kunt ook bellen of mailen naar ons. Wij zien je graag tegemoet voor een spoedcursus voor je rijbewijs

1- Haal je theoriecertificaat

Voor je de spoedcursus start, dien je je theoriecertificaat te halen.

2- Neem een proefles

Op basis van je leersnelheid, handigheid, inzicht en aanleg weet je hoeveel rijlessen je nodig hebt.

3- Vaker rijlessen

Meerdere keren per week rijlessen.

4- Afrijden

Voor aanvang van de spoedcursus weet je al op welke datum en welk tijdstip je praktijkexamen plaatsvindt.