THEORIECURSUS

Laat ons je helpen!


Eigen lesmethode

100% GEREGELD - 100% ZEKERHEID

Feka heeft een eigen lesmethode ontwikkelt waarin je de theorie zowel kan leren als oefenen. De theorie leren en de theorie oefenen zijn de sleutel tot het behalen van het CBR theorie-examen.

 • Volg onze Theoriecursus
 • Al duizenden kandidaten haalden via ons hun CBR theorieexamen. Ook zijn inmiddels diverse rijscholen bij ons aangesloten en adviseren zij hun leerlingen om bij ons de theorie te volgen. Of je nu elders lest of zelf al een examen hebt gepland, maakt niet uit. Wij geven je twee dagen lang heldere uitleg, de kans om vragen te stellen en goed te oefenen. Zo bereiden we je optimaal voor. Per dag krijg je vier tot vijf uur les over de CBR theorie.

Wil jij met 99% kans slagen?


Met behulp van door ons zelf ontwikkeld 3D lesmateriaal krijgt u de theorie overzichtelijk gepresenteerd en uitgelegd. Hierdoor kunt u de lesstof snel overzien en begrijpen.

In 2 dagen intensief je auto theorie leren en daarna 99% kans hebben om te slagen? Met TheorieLokaal kan het! Dankzij onze unieke en zelf ontwikkelde aanpak blijft de auto theorie beter hangen en wordt de stof beter begrepen. Na twee dagen plannen wij een examen voor je in en ga je direct op voor je theorie. Vele duizenden cursisten hebben dankzij ons het weten te halen. Inmiddels is je kans om te slagen zelfs 99%! Dat wil jij toch ook?

Wist je dat 60 tot 80% van de kandidaten zakt bij de eerste poging? Zij hebben zich niet genoeg voorbereid, wisten niet wat ze te wachten stond of snapten simpelweg de stof niet. Zorg dat jij weet waar je aan begint en laat ons je helpen! Je kunt op onze site zien op welke data de eerstvolgende cursus wordt gegeven en meld je snel aan! Vragen of interesse in een gratis proefles? laat een bericht achter via ons gratis formulier. Met onze hulp heb je 99% kans om te slagen voor je CBR theorie examen.

GESLAAGDEN ZEGGEN;


 1. autorijschool eindhoven
  RIANNA

  :

  "Ik zeg zeker doen!! Geweldig die theoriecursus, geweldige manier van uitleggen. Het is ook heel makkelijk te begrijpen zoals hij het uitlegt. Voor het theorie-examen was ik wel erg veel gespannen, maar tijdens het theorie-examen wist ik gewoon alle vragen!! Dus DANK JE WEL!!!"

 2. autorijles
  DAVEY

  :

  "Ik kreeg van iemand te horen dat dit een heel goed theorie-examen is en theorie uitleg dus ik ben gaan kijken op deze site en ik geloofde er erg weinig van maar het klopt. Ik ben ook GESLAAGD voor mijn theorie-examen."

 3. autorijschool eindhoven
  ZEHRA

  :

  "Hallo allemaal, ik ben zelf ook naar de theoriecursus geweest. En ik ben ook geslaagd voor mijn cbr theorie-examen. Ik zou het iedereen aanraden om theorieles te nemen!! Heel erg bedankt voor de theorielessen."

Daarom bij ons je auto theorie leren


Theorie leren lijkt eenvoudig: je leest het boek en oefent wat met een cd-rom. Toch blijkt uit onderzoek dat dit niet veel succes oplevert. Maar liefst 60 tot 80% zakt op die manier voor zijn examen. Een goede voorbereiding waarbij uitleg en oefenen centraal staat, werkt beter:

- Bij ons heb je dan ook 99% kans dat je het haalt;

- Hiervoor hebben wij eigen lesmateriaal en hoef je niets aan te schaffen;

- Ook mag je een gratis proefles volgen om te kijken of het bevalt;

- Haal je het niet? Dan krijg je korting op de tweede cursus;

- En dankzij onze scherpe prijzen betaal je nooit te veel.

De theoriecursus + examen kost €150,- maar bij aanschaf van een pakket €99,-

MELD JE SNEL AAN