Autorijles

 • RIJLES EINDHOVEN

  Wij hechten veel waarde aan het aanbieden van goede rijles, zodat je straks op een veilige manier aan het verkeer kan deelnemen. Ben jij woonachtig in en rondom Eindhoven? Start je rijlessen dan bij onze rijschool! Je volg autorijles met onze eigen 3D unieke lesmothode. Rijlessen waren nog nooit zo duidelijk en leerzaam geweest. Want een rijles met een goede uitleg (ondersteund met 3D situaties) is direct succes. Bij een proef rijles kun je onze manier ervaren.

  Heb je snel een rijbewijs nodig? Dan is het mogelijk om binnen 3 - 4weken de rijlessen te volgen en het praktijkexamen te halen.
  Onze rijlessen zijn opgebouwd in 5 modules:

  - Module 1: Voertuigbediening en voertuigbeheersing.
  - Module 2: Beheersing van eenvoudige verkeersmanoeuvres en verkeerssituaties.
  - Module 3: Beheersing van complexe verkeersmanoeuvres en verkeerssituaties.
  - Module 4: Veilige en verantwoorde verkeersdeelname.
  - Module 5: Verkeersinzicht

  Ben je geïnteresseerd in onze rijles en minstens 16,5 jaar oud? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proef rijles.

  Ik wil een proefles Meer nformatie
  • rijschool eindhoven
  • autorijschool eindhoven
  • rijschool eindhoven
  • autorijles eindhoven
  • rijschool
  • rijschool feka

Veel gestelde vragen


Een proef rijles is een vrijblijvende rijles, die 60 minuten duurt. Als je nog geen rijervaring hebt of geen rijles hebt gehad, wordt deze rijles beschouwd als kennismaking, waarbij je begint met de eerste stappen van de rijlessen. Als je al rijervaring hebt of rijles gehad hebt, is deze rijles bedoeld als beginsituatie om een adviesschets voor een passend rijles pakket te geven. In een rijles pakket rijlessen en CBR praktijk examen inbegrepen en uitbreidbaar met een Tussen Tijdse Toets.

Je kunt altijd per direct beginnen met rijlessen

Ja, je hebt een vaste rijinstructeur als je begint te rijlessen.

Ja, je hebt een vaste lesauto als je bij ons rijles neemt.

Mocht je onverhoopt niet overweg kunnen met de rijinstructeur of wil je gewoonweg in een andere rijles auto rijden, dan kun je altijd vragen om overplaatsing

Op zoek naar een goede, betrouwbare en betaalbare rijschool in Eindhoven?

PLAN JE PROEF RIJLES