Proefrijles

 • WHAT IS EEN PROEF RIJLES?

  Voorafgaand aan de rijopleiding zal er een proefrijles plaatsvinden, waarin je een persoonlijk advies zal krijgen met betrekking tot de keuze van jouw rijopleiding. Er zal een korte beoordeling van jouw behendigheid, verkeersinzicht en mentaliteit met betrekking tot het autorijden besproken worden. Met de proefrijles bepalen we ook of je de capaciteiten hebt voor een spoedcursus. Zo is het van belang dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel hebt.

  WAAROM EEN PROEFLES?

  - Direct inzicht in de kosten
  - Je stapt in op jouw niveau
  - Vrijblijvende kennismaking
  - Ben je er klaar voor?

  VUL METEEN HET AANMELDFORMULIER IN VOOR EEN PROEFLES.

  De rijlessen worden gegeven in Eindhoven en omstreken.

  Heb je geen pakket kunnen kiezen, vraag dan eerst vrijblijvend een proefles aan.

  Ik wil een proefles Meer nformatie
  • autorijles
  • autorijschool eindhoven
  • autorijles eindhoven
  • autorijles
  • rijlessen
  • autorijles eindhoven

Veel gestelde vragen


Een proefles is een vrijblijvend rijles, die 50 minuten duurt. Als je nog geen rijervaring hebt, wordt deze les beschouwd als kennismaking, waarbij je begint met de eerste stappen van de rijlessen. Als je al rijervaring hebt, is deze rijles bedoeld als beginsituatie om een adviesschets voor een passend lespakket te geven.

Wij adviseren om eerst een proefles te nemen. Aan de hand daarvan kan de instructeur je nieuwe beginsituatie bepalen en een advies uitbrengen voor een passend lespakket.

Een rijles duurt 50 minuten.

Ja, vanaf november 2011 mag je lessen vanaf je 17e jaar. Het is zelfs mogelijk om vanaf 16,5 jaar te lessen. Meer daarover lees je meer op de pagina: 2toDrive!

Op zoek naar een goede, betrouwbare en betaalbare rijschool in Eindhoven?

PLAN JE PROEFLES